Στη μουσική οικογένεια της Panik Records ανήκει από σήμερα ο Γιώργος Σαμπάνης. Λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ με την Cobalt «Λες και με ξέρεις» ο σπουδαίος ερμηνευτής και δημιουργός ακολουθεί τον στενό του συνεργάτη Μιχάλη Παπανικολάου στην Panik Records.

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και ο Γιώργος Σαμπάνης υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία του team της, μέσα σε κλίμα χαράς κι ενθουσιασμού.

Σύντομα, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Panik Records θα μοιραστούν με το κοινό το πρώτο δισκογραφικό βήμα τους.

Από το 2007, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, ο Γιώργος Σαμπάνης δεν έχει σταματήσει να χαρίζει επιτυχίες, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και δημιουργός, παραμένοντας πάντα στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής δημιουργίας κι εκφράζοντας τη βαθιά αγάπη του για τη μουσική.

Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει πλατινένιοι και χρυσοί σε πωλήσεις, ενώ τα singles του γίνονται πάντα αγαπημένα του κοινού και «σαρώνουν» στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube.

Παράλληλα, έχει συνθέσει μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Πασχάλης Τερζής, Βασίλης Καρράς, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Καίτη Γαρμπή, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Πέγκυ Ζήνα, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Οικονομόπουλος, Τάμτα, Μπάμπης Στόκας και Μελίνα Ασλανίδου.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Σαρρή: Το φιλί στον Γιώργο Σαμπάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ