Με νέες δηλώσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη επανήλθε ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη εξέφρασε τις θέσεις του πελάτη του, αναφέροντας πως βγαίνει να μιλήσει στην τηλεόραση καθώς μέσω αυτής έχει διαμορφωθεί η κοινή γνώμη για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Ο δικηγόρους του Γιώργου Κιμούλη απάντησε για το περιστατικό με την Τζένη Ιωακειμίδου.

«Εμείς θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, θα πάμε στα δικαστήρια να βρούμε το δίκιο μας, θα ολοκληρώσουμε όλη τη γκάμα των ελληνικών δικαστηρίων και θα προχωρήσουμε και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Δεύτερον, θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, διότι οι άλλοι δεν πήγαν στα δικαστήρια για να διακριβωθεί η αλήθεια των όσων είπαν στις τηλεοράσεις, γιατί στις τηλεοράσεις δε βρίσκεις το δίκιο σου. Στις τηλεοράσεις κάνεις αριβισμό, στα δικαστήρια βρίσκεις το δίκιο σου. Όταν δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να πάμε θεσμικά και να αποδείξουμε το δίκιο μας. Θα βγαίνουμε στα δικαστήρια για να το βρούμε. Διότι από την τηλεόραση ο κόσμος δέχτηκε ότι ο Κιμούλης έπρεπε να είναι στην Τρίπολη» ανέφερε αρχικά ο κ. Καπερνάρος.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Πρόεδρο του ΣΕΗ είπε ότι είναι υποχρέωσή του να ερευνά και να διασταυρώνει μια καταγγελία. Και μιλώντας για τη Δώρα Χρυσικού είπε ότι δεν καταμαρτυρά ότι είδε η ίδια τον Γιώργο Κιμούλη να χτυπάει τη Ζέτα Δούκα. «Ο κ. Ψαρράς το είδε και δεν κάλεσε το ΕΚΑΒ, ούτε φώναξε στο θέατρο, ούτε φώναξε τους άλλους συνεργάτες, ούτε πήγαν στην αστυνομία. Και έρχονται μετά από 13 χρόνια και λένε αυτά».

Η απάντηση του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη για την Τζένη Ιωακειμίδου

Για την Τζένη Ιωακειμίδου και το περιστατικό που αφηγήθηκε ξανά στο Instagram, ο κ. Καπερνάρος αποκάλυψε «μπορεί να υπήρξε ένταση. Αυτό τι σημαίνει; Πήγαμε μιλήσαμε σε πολιτισμένο επίπεδο. Η κα Ιωακειμίδου κατανόησε, δέχτηκε τις εξηγήσεις, ήταν και ο κ. Παυλάκης. Παρουσία μου έκλεισε η διαφορά και συνεχίστηκε η παράσταση. Πράγματι η κα Ιωακειμίδου λέει αλήθεια. Οι αλήθειες δεν κρύβονται».

Σε άλλο σημείο την συνομιλία, ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη ανέφερε: «Ο κύριος Κιμούλης είναι άνεργος αυτή τη στιγμή εξαιτίας της καταδίκης από την τηλεόραση, που βγήκε η κα Δούκα και οι άλλοι δύο δικοί της που θα αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν. Σας λέω ότι πράγματι υπήρχαν διαφορές. Ας πούμε ότι είναι τελειομανής, δύστροπος, δε μπορείς να τον φωτογραφίζεις και να λες να πάει στην Τρίπολη».

Ακούστε όσα είπε ο Βασίλης Καπερνάρος στο Happy Day:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ