Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης επανέρχεται μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook για να καταγγείλει γνωστό κινηματογραφικό παραγωγό. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, πρόκειται για μια γνωστή ιστορία στον χώρο και μάλιστα μαζί με συνάδελφούς του θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

«Αφήνει απλήρωτους συνεργάτες όλων των ειδών, φεσώνει κόσμο και συνεχίζει να κάνει δουλειές σε αυτό το χώρο», αναφέρει ο Αλέξανδρος Λογοθέτης. «Όσο υπεύθυνος είναι αυτός που συνεχίζει να κάνει αυτό το πράγματα αλλά τόσο είναι και αυτοί που συνεχίζουν να κάνουν δουλειές μαζί του», συμπληρώνει. «Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο το οποίο κάνει κατ’ εξακολούθηση».

Posted by Alexandros Logothetis on Tuesday, December 21, 2021

«Έτσι είναι. Υπάρχουν και στο θέατρο τέτοιοι… Κάποιοι μάλιστα, χρωστάνε λεφτά σε ηθοποιούς, εκκρεμεί σε βάρος τους καταγγελία στο ΣΕΗ, και παίρνουν επιχορήγηση από το…Υπουργείο για νέα δουλειά», συμπλήρωσε η συνάδελφός του, Ναταλία Τσαλίκη κάτω από το βίντεο που μοιράστηκε.

Αφορμή τη για την καταγγελία που έκανε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στάθηκε η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη νέα της ταινία και την «οριστικοποίηση» του καστ της. «Να προσέχετε τον παραγωγό σας, μεγάλος απατεώνας. Εμείς έχουμε υποφέρει πολύ από τον κύριο. Ακόμα χρωστάει σε συνεργείο και ηθοποιούς. Εμένα μου χρωστάει το ΦΠΑ, 2900€ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ», έγραψε αρχικά ο ηθοποιός. «Έχει μεγάλες πλάτες από ότι φαίνεται και κάνει ότι γουστάρει. Το τραγικό είναι ότι ο χώρος μας είναι μεγάλο μπάχαλο. Κορίτσια αν δεν πάρετε λεφτά μπροστά όλη την αμοιβή σας να προσέχετε. Εγώ απλά το μοιράζομαι μαζί σας», συνέχισε.

Να προσέχετε τον παραγωγό σας, μεγάλος απατεώνας. Εμείς έχουμε υποφέρει πολύ από τον κύριο. Ακόμα χρωστάει σε συνεργείο…

Posted by Alexandros Logothetis on Monday, December 20, 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ