Τροχαίο ατύχημα είχε τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Ιανουρίου ο Άδωνις Γεωργιάδης και όπως αποκάλυψε μέσα από τα Social Media ένιωσε σήμερα την ανάγκη να ανάψει ένα κερί στον ιερό ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο κέντρο της Αθήνας.

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου.

Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δημοσιεύοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ένα τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας ενώ όπως έχει γίνει γνωστό στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με τη Σουρή, λίγο μετά την πλατεία Συντάγματος.

Σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η συνδρομή της Τροχαίας, μάλιστα, δεν κρίθηκε αναγκαία, καθώς οι δυο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ