Τροχαίο ατύχημα είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας ενώ όπως έχει γίνει γνωστό στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με τη Σουρή, λίγο μετά την πλατεία Συντάγματος.

Σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η συνδρομή της Τροχαίας, μάλιστα, δεν κρίθηκε αναγκαία, καθώς οι δυο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα το ζευγάρι βρέθηκε στο Νταβός της Ελβετίας για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Ο γνωστός πολιτικός δημοσίευσε φωτογραφίες από το χιονισμένο Νταβός με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου να περπατούν στους χιονισμένους δρόμους. Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε πόσο πολύ τον βοήθησε σε αυτό το σημαντικό ταξίδι η Ευγενία Μανωλίδου.

Ξεκαθάρισε όμως πως τα έξοδα της για να τον συνοδεύσει η Ευγενία Μανωλίδου σε αυτό το ταξίδι ήταν δικά του και όχι του ελληνικού κράτους θέλοντας να αποφύγει τα κακεντρεχή σχόλια.

Ο υπουργός έγραψε: «Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε.

Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ