Σε κλίμα βαθιάς θλίψης η κηδεία του 34χρονου σμηναγού Χρήστου Μουλά που έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε στη φωτιά του Πλατανιστού στην Κάρυστο. Η έγκυος σύζυγός του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στα Χανιά για το τελευταίο αντίο.

Η κηδεία του Αποκορωνιώτη πιλότου τελέστηκε στον τόπο καταγωγής στο Γαβαλοχώρι. Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά κι όλη η τοπική κοινωνία των Χανιών συνόδευσε τον Χρήστο Μουλά στην τελευταία κατοικία του και τον αποχαιρέτησε για πάντα.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μια ανάρτηση στα social media, αναφερόμενη στον θάνατο του άτυχου σμηναγού μετά την πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο.

«Κηδέψαμε σήμερα στο Γαβαλοχώρι, το χωριό του, έναν ήρωα, τον Χρήστο Μουλά. Ο Χρήστος Μουλάς και ο Περικλής Στεφανίδης, είναι οι σύγχρονοι ήρωές μας σε καιρό ειρήνης. Δύο παιδιά πρότυπα, με αρχές και αξίες, που διακινδυνεύουν, όπως και όλοι οι πιλότοι μας της Πολεμικής Αεροπορίας, τη ζωή τους κάθε μέρα για εμάς, τις περιουσίες μας και το περιβάλλον. Τέτοια πρότυπα έχει ανάγκη η χώρα μας. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Κηδέψαμε σήμερα στο Γαβαλοχώρι, το χωριό του, έναν ήρωα, τον Χρήστο Μουλά.Ο Χρήστος Μουλάς και ο Περικλής Στεφανίδης,…

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis on Friday, July 28, 2023

Διαβάστε επίσης:

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: Το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Χρήστο Μουλά – Τραγική φιγούρα η έγκυος σύζυγος του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ