Από νωρίς το πρωί έφτασε την Παρασκευή η οικογένεια του Χρήστου Μουλά στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου. Στις 11:00 ξεκίνησε η κηδεία του 34χρονου άτυχου Σμηναγού που έχασε τη ζωή του την Τρίτη στην πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο.

Παρούσα είναι η πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου καθώς και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το φέρετρο του 34χρονου πιλότου είναι τυλιγμένο με την γαλανόλευκη σημαία. Δύσκολες είναι οι ώρες για την οικογένεια και τους συγγενείς του Χρήστου Μουλά. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, στη γενέτειρά του Σμηναγού, το Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων, όπου μεγάλωσε ο ίδιος και ζουν οι γονείς και η αδελφή του.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του, η οποία διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα όπως επισήμανε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η γυναίκα απομακρύνθηκε από την εξόδιο ακολουθία ύστερα από σύσταση ειδικών.

Να σημειώσουμε πως ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης προς την οικογένεια του Χρήστου Μουλά η Βουλή των Ελλήνων υιοθετεί το αγέννητο παιδί του. Την είδηση ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Διαβάστε επίσης:

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Περικλή Στεφανίδη που σκοτώθηκε στην πτώση του καναντέρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ