Στον ρόλο που θα μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Κρεγκ. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ στις τελευταίες πέντε ταινίες του διάσημου franchise, μίλησε για τον ρόλο που όπως λέει τον σημάδεψε, τις επικίνδυνες σκηνές που ήταν απόλυτα ρεαλιστικές, αλλά και τους τραυματισμούς που έχει υποστεί στην διάρκεια των γυρισμάτων.

Με αφορμή την τελευταία του ταινία, με τίτλο No Time To Die, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Graham Norton Show και ρωτήθηκε φυσικά για τον ιδιαίτερο ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από όλες αυτές τις ταινίες, νομίζω πως ολόκληρο το σώμα μου βρίσκεται σε νάρθηκα. Τον πιο γελοίο τραυματισμό τον είχα σε μία στιγμή, όταν δεν κάναμε καν γυρίσματα. Περπατούσα απλώς σε μία σανίδα. Δεν έτρεχα, απλά περπατούσα. Και ξαφνικά, γλίστρησα κι έπεσα, ήταν τόσο χαζό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο πιο σοβαρός τραυματισμός που είχε:

«Γυρνούσαμε την σκηνή, όπου πάλευα με τον επαγγελματία παλαιστή, Ντέιβ Μπαουτίστα στο τρένο. Ενώ λοιπόν, είχαμε κάνει πρόβες για πολλές εβδομάδες, στο τελικό γύρισμα του ζήτησα να είναι πιο σκληρός μαζί μου. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσω τόσο σοβαρά στο γόνατό μου, που αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε εκ νέου την σκηνή, ενώ φορούσα τελικά έναν ειδικό νάρθηκα. Ήταν πολύ δύσκολο κι επώδυνο», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ