Περήφανος πατέρας δηλώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς και μοιράζεται όμορφες στιγμές με την οικογένειά του στα social media. Ο ίδιος έγινε ιδιαίτερα γνωστός την περίοδο της καραντίνας, καθώς έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας ενημερώνοντάς μας, ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την πορεία της πανδημίας -μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Πλέον ο γνωστός πολιτικός είναι υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ωστόσο, παραμένει και ένας αφοσιωμένος πατέρας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του.

Ο ίδιος έχει μιλήσει μάλιστα στο παρελθόν για τη σχέση με τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αλλά και τις δυο κόρες του που είναι η μεγάλη του αδυναμία. Σήμερα μάλιστα γιορτάζει η μεγάλη κόρη του, η Ιωάννα, από τον πρώτο γάμο του με την Αργυρώ Μαστρανδρέου.

Η μεγάλη κόρη του Νίκου Χαρδαλιά έγινε 21 χρόνων και το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«21 σήμερα το Ιωαννάκι μας! Και πόσο περήφανος, πόσο ευλογημένος πατέρας νοιώθω! Happy birthday love!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τα γενέθλια της κόρης του:

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Η Ιωάννα είναι η μεγάλη κόρη του και η μικρή ονομάζεται Δήμητρα. Η Δήμητρα είναι καρπός του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην «Αυτοψία» είχε μιλήσει για την οικογένεια του: «Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος και με τις κόρες μου και για τη σύζυγο. Νομίζω όπως αν κάτι πραγματικά μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια. Μπορώ να πω πως εκεί είμαι μάλλον ο καλός της παρέας. Ξέρετε τι σχέση που έχουν οι κόρες με τους πατεράδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ