Ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό έχει η μικρότερη κόρη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά όπως άλλωστε και η μητέρα της, Γιώτα Παναγιωτοπούλου που είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και διατηρεί το δικό της γυμναστήριο στον Βύρωνα.

Η 9χρονη Δήμητρα πηγαίνει αρκετά χρόνια κολυμβητήριο, ενώ από τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησε μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ. Το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Τουρνουά Καλλιτεχνικού Πατινάζ που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (EOXA) στο παγοδρόμιο του Athens Heart Mall της οδού Πειραιώς.

Η μικρή φόρεσε τα πέδιλά της και συμμετείχε στη διοργάνωση, με τους γονείς της αλλά και τη μεγαλύτερη αδελφή της Ιωάννα να δίνουν περήφανοι το «παρών» εμψυχώνοντάς την.

Ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε τον Νίκο Χαρδαλιά με τις γυναίκες της ζωής του το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Απριλίου, όπου πόζαραν οικογενειακώς μετά το τέλος της διοργάνωσης, με τη μικρή Δήμητρα να κρατάει την ανθοδέσμη και τον αρκούδο που της χάρισαν οι γονείς της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ