Πριν από λίγο καιρό η Νένα Χρονοπούλου είχε κάνει έκκληση για συγκεκριμένες δομές. Η ηθοποιός πως υπάρχουν καταγγελίες γονέων και υπαλλήλων για κακοποίηση ΑΜΕΑ αλλά και άθλιες συνθήκες σε κέντρο ειδικών θεραπειών.

Ανάμεσα στα όσα ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου ήταν ότι μητέρα κατήγγειλε ότι μέσα στο κέντρο ΑμεΑ δεν έδιναν τα φάρμακα στο παιδί της.

«Μου έχει πει γιαγιά ότι έχει γυρίσει στο σπίτι το παιδάκι της, το εγγόνι της δαγκωμένο στο αυτί από το συγκεκριμένο κέντρο που λέμε. Μία καταγγελία μου ήρθε εμένα. Η δεύτερη καταγγελία ήταν μια μητέρα που το παιδί της άλλαξε ερωτική συμπεριφορά και η τρίτη καταγγελία ήταν ο ξυλοδαρμός με τις φωτογραφίες που είδαμε και σας έχω στείλει με έγκριση της μητέρας», ανέφερε στη «Super Κατερίνα» η Νένα Χρονοπούλου.

«Εκεί λοιπόν λέω “παιδιά, επειδή έχετε γίνει τρεις υπάρχει ένας δρόμος και αυτός είναι της ΓΑΔΑ στο Ανηλίκων. Όταν θα πάτε εκεί, τότε θα μπορούμε να μιλάμε”. Πήγαν οι άνθρωποι και άνοιξαν ασκοί του Αιόλου και δεν πήγαν μόνο αυτές οι γυναίκες. Πριν από πέντε μέρες πήγε άλλη μια κυρία που το παιδί της επέστρεψε κακοποιημένο και μελανιασμένο από το ίδιο κέντρο.

Αυτό το ίδιο κέντρο κάνει κατασκήνωση, υπνωτήριο παράνομο και φύλαξη» διευκρίνισε η Νένα Χρονοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ