Ένα ατύχημα είχε με την μηχανή του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Mάλιστα ο ηθοποιός και επιχειρηματίας έσπασε δυο δάχτυλά του και απέκτησε εγκαύματα 2ου βαθμού. Ο ίδιος μέσα από την ανάρτησή του θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε βλέπουμε τον ίδιο έξω από το ιατρικό κέντρο της Μήλου μαζί με τους ανθρώπους που τον βοήθησαν.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εγραψε: «Και κάπως έτσι άδοξα τελειώνει στη μέση το ταξίδι στο Αιγαίο, με δυο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και πόδια και διάφορα άλλα, από πέσιμο μηχανής, θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερα.

Έχω την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό του κέντρου υγείας της Μήλου που τόσο πολύ με πρόσεξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, που μου έκλεισαν τις πληγές, που με κράτησαν μια μέρα μέσα, που κινητοποιήθηκαν να μου φέρουν ακόμα και τη μηχανή μου απ το σημείο που έπεσα.

Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ´ το δρόμο, μου έδωσαν νερό τότε που το χρειαζόμουν περισσότερο και που με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι η αν θα καθυστερήσουν στη δουλειά τους.

Ευχαριστώ τον άνθρωπο που δεν έφυγε από δίπλα μου μέχρι να σιγουρευτεί ότι εγώ (μαζί με όλα μου τα πράγματα) είμαι υγιής και μέσα στη θέση του οχήματος που θα με πάει σπίτι. Αν και ήμουν μόνος ξαφνικά ήρθε μια μεγάλη οικογένεια δίπλα μου. Κάπου κάπου η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαθίσταται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ