Ο Μίτσελ Γκονζάλεζ έχει επιστρέψει ως τεχνικός στον Ολυμπιακό φέρνοντας μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της ομάδας. «Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τον γνωρίζουμε όλοι από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και πολύ παραπάνω από τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής, κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής» είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλωσορίζοντας τον Ισπανό στην ομάδα.

Την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φαίνεται πως την λαμβάνει και από τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους. «Είμαστε χαρούμενοι, είναι προφανές αυτό. Έχουμε σκοράρει 11 φορές στα τελευταία παιχνίδια και δεν έχουμε δεχτεί κανένα. Αυτό λέει πολλά από μόνο του» δήλωσε πρόσφατα ο Μίτσελ Γκονζάλεζ στο Cosmote tv για το αν η ομάδα των Ερυθρόλευκων έχει μπει σε μία νέα εποχή.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ισπανό τεχνικό εκτός γηπέδων μαζί με τη σύζυγό του, Μερσέντες. Το ζευγάρι έκανε τη βόλτα του στα νότια προάστια.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους. Ο ένας είναι μάλιστα ποδοσφαιριστής και έχει παίξει στους μικρούς της Ρεάλ με προπονητή τον πατέρα του.

Φωτογραφίες: Νίκος Ζώτος/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ