Ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ Γκονζάλες παρουσιάστηκε σήμερα κι επίσημα ως ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Δίπλα του στην υπογραφή του συμβολαίου ήταν και ο ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μάλιστα μοιράστηκε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Σας καλωσορίζω όλους στην παρουσίαση του Μίτσελ και να πω και δύο κουβέντες για τον ίδιο», έγραψε ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων.

«Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τον γνωρίζουμε όλοι από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και πολύ παραπάνω από τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής, κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής.

»Με τον Μίτσελ ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές, ανεπανάληπτες ευρωπαϊκές βραδιές, με έναν Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάζει στα μάτια τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πρωταθλήτριες στην Ισπανία, στην Ιταλία, ακόμα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα θυμόμαστε όλοι αυτά τα ματς.

»Τους κοιτάξαμε στα μάτια, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, δεν ήταν μόνο άμυνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα και το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας αυτό. Επίσης, αυτό που κατάφερε ήταν η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες και να τις κερδίσουμε. Επίσης μας γνωρίζει καλά, γνωρίζει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι μαζί μας χρόνια».

Και κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είχαμε μία καλή συνεργασία και όταν σταματήσαμε τη συνεργασία μας παραμείναμε φίλοι και ο καθένας ήθελε το καλό του άλλου. Και ο Μίτσελ το καλό του Ολυμπιακού και εμείς να πάει καλά οπουδήποτε ήταν. Υπήρχε μία επαφή, άρα δεν υπάρχει και περίοδος προσαρμογής. Αυτά έχω να πω δεν χρειάζεται να λέμε πολλές κουβέντες. Πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, συγκέντρωση και καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ