Το πρώτο της παιδί απέκτησε η δημοσιογράφος Αγαθή Ράντη μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη. Το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν περίπου μήνα και τώρα πια κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του. Η νέα μητέρα Αγαθή Ράντη έκανε μάλιστα την πρώτη ανάρτηση για το μωρό της.

Ο μικρός γεννήθηκε την περασμένη Πέμπτη και το ζευγάρι πήρε εξιτήριο μαζί με το μωρό του από το μαιευτήριο. Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη η Αγαθή Ράντη έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και μας έδειξε τα ποδαράκια του νεογέννητου μωρού της.

Η ανάρτηση της Αγαθής Ράντη

«19/5/22 ο μικρός μας surfer ήρθε στη ζωή και εμείς θα είμαστε εκεί πάντα δίπλα του στις ήρεμες αλλά και στις φουρτουνιασμένες θάλασσες! Μέσα σε αυτούς τους 9 μήνες στην παρακολούθηση μου με κατανόηση και υπομονή ήταν κοντά μου ο γιατρός Αναστάσιος Κωνσταντόπουλος και θα ήθελα να τον ευχαριστησω πολύ! Εσύ Ελίνα μου ήσουν εκεί δίπλα μου όλο το βράδυ και στο πρώτο κλάμα του!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό του νοσοκομείου Μητέρα για την αγκαλιά που έκαναν στον μικρός μας και σε εμένα!», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η ανακοίνωση της Αγαθής Ράντη ότι θα γίνει μητέρα

Το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης της είχε ανακοινώσει η Αγάθη Ράντη τον περασμένο Ιανουάριο μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της. Σε αυτή ο σύντροφός της φιλά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ εκείνη κρατά στα χέρια της ένα γαλάζιο μπαλόνι. Η Αγάθη Ράντη είχε προχωρήσει μάλιστα σε μια εξομολόγηση πως ο δρόμος για την απόκτηση παιδιού με τον σύντροφό της ήταν δύσκολος και θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τον γιατρό της, όσο και τους δικούς της ανθρώπους, όπως τη μητέρα της και την αδελφή της, Βαλεντίνη Ράντη για τη στήριξή τους. «Ο δρόμος για την απόκτηση ενός παιδιού για κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικός! Για κάποιους είναι πιο εύκολος και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου για όλα τα ζευγάρια να ισχύει αυτό. Για κάποιους είναι λίγο πιο δύσκολος. Εμείς ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία», ανέφερε μεταξύ άλλων τότε στην ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ