Στην τελική ευθεία για να αποκτήσουν τα δίδυμα παιδιά τους είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης με τον σύντροφό του Μαρία. Νωρίτερα την Κυριακή, ο Iron Mike δημοσίευσε μια φωτογραφία τους μέσα από το μαιευτήριο γράφοντας: «Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…», αφού από ώρα σε ώρα θα τα κρατούν τα παιδιά τους στην αγκαλιά τους.

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια πολύ σύντομα στη ζωή μας. Περιμένουμε δίδυμα, αλλάζω γρήγορα πίστα. Το ήθελα να πω την αλήθεια. Το ήθελα, το ένιωθα. Φύλο δεν ξέρουμε, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ. Είμαι οκ ό,τι και να έρθει. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από όλα τα χρόνια που έκανα σκληρό πρωταθλητισμό, μοναξιά και όλα αυτά, το σπίτι θα γεμίσει ζωή και περιμένω πως και πως αυτό το υπέροχο δώρο», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο «Πρωινό».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε εκφράσει την επιθυμία του να παντρευτεί με την σύντροφό του. Ακόμα, είχε δηλώσει έτοιμος να γίνει πατέρας και να οι ευχές του πραγματοποιούνται μία μία. «Φέτος για εμένα είναι στόχος (σ.σ. ο γάμος), θέλω να γίνει όμορφα, να κάνω μια ωραία γιορτή και να τη μοιραστώ με δικούς μου ανθρώπους. Αισθανόμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς. Περιμένω αυτό το δώρο γιατί είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Τι πιο ωραίο από το να δημιουργήσεις ζωή, να επενδύεις χρόνο, γνώστη και ενέργεια επάνω τους», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις με την σύντροφό του, Μαρία η οποία δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ