Την προγραμματισμένη εμφάνιση του αναγκάστηκε ανέβαλε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο γνωστός ερμηνευτής είχε προγραμματίσει μια εμφάνιση στο Vox την Κυριακή 17 Απριλίου. Ωστόσο, η πανδημία φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδιά του. Σε επίσημη ανακοίνωση του το νυχτερινό κέντρο αναφέρει πως ο γνωστός ερμηνευτής διαγνώθηκε θετικός στον κορονοϊό κι έτσι η live εμφάνισή του αναβάλλεται.

Το ραντεβού με τους θαυμαστές του, όμως, μεταφέρθηκε σε νέα ημερομηνία. Έτσι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναμένεται να εμφανίστεί στο Vox την Κυριακή 8 Μαΐου!

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση μάλιστα, ο μεγάλος αριθμός θεατών που έχει αγοράσει ήδη εισιτήρια έχει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων ή μεταφοράς των εισιτηρίων στη νέα ημερομηνία.

Η συνεργασία με την Τάμτα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένωσε τις δυνάμεις του με την Τάμτα σε μια διασκευή τον τίτλο «Εκδρομή». Το τραγούδι υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη δημιουργό Ελεάνα Βραχάλη. Τη μουσική ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Τάμτα, κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου στο Spotify, ενώ στο YouTube 1 Απριλίου. Την Κυριακή 10 Απριλίου ερμήνευσε στη σκηνή του Vox τις μεγάλες του επιτυχίες σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη από την εκρηκτική του ενέργεια. Ένω, η εμφάνιση της Κυριακής 17 Απριλίου μεταφέρθηκε για τις 8 Μάη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ