Στο «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προκαλώντας την έκπληξη του Νίκου Μουτσινά. Ο τραγουδιστής έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένωσε τις δυνάμεις του την Τάμτα σε μια διασκευή τον τίτλο «Εκδρομή». Το τραγούδι υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη δημιουργό Ελεάνα Βραχάλη.  Τη μουσική ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την Τάμτα στον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή τη συνεργασία τους. Ενώ ανέφερε ότι η Τάμτα: «Είναι λακωνική και άμεση. Δεν στολίζει τον λόγο της με περιττά πράγματα».

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Τάμτα, κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου στο Spotify,  ενώ στο YouTube 1 Απριλίου. Την Κυριακή 10 Απριλίου ερμήνευσε στη σκηνή του VOX τις μεγάλες του επιτυχίες σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη από την εκρηκτική του ενέργεια.

 Ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής, μάλιστα, δεν ήταν μόνος αλλά με την Τάμτα. Μαζί ερμήνευσαν μερικές από τις πιο διαχρονικές τους επιτυχίες.

Φωτογραφίες: ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ