Τα μυστικά της πρώην πρώτης κυρίας της Αμερικής, Μελάνιας Τραμπ έρχονται στο φως μέσα από το βιβλίο «I’ll Take Your Questions Now», της εκπροσώπου Τύπου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στη συνέχεια προσωπάρχη της πρώτης κυρίας, Στέφανι Γκρίσαμ. Η «Ραπουνζέλ» του Λευκού οίκου, όπως την ονόμασαν οι Μυστικές Υπηρεσίες, πέρασε σίγουρα αδιάφορη για τα καθήκοντά της και αναμφίβολα αναδείχτηκε κυρίως για τις εμφανίσεις και την απαράμιλλή ομορφιά της.

Η Γκρίσαμ, έγραψε ένα βιβλίο 352 σελίδων και φέρνει στο φως όλα τα μυστικά της Μελάνια. Η ίδια υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, όταν παραιτήθηκε, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η πρώην προσωπάρχης τής Μελάνια, γράφει μεταξύ άλλων στο βιβλίο για τον θυμό που ένιωθε με τις αναφορές για τις απιστίες του συζύγου της, για την προτίμησή της να ταξιδεύει άνετα αλλά και για τις ανασφάλειες σχετικά με την προφορά της και το γράψιμο στα αγγλικά. Ακόμη, υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο για το περιβόητο σακάκι της με το σύνθημα «I Really Don’t Care, Do U?» που φορούσε για να επισκεφθεί παιδιά μεταναστών στο Τέξας.

Το γραφείο της Μελάνια Τραμπ δήλωσε στο PEOPLE: «η πρόθεση πίσω από αυτό το βιβλίο είναι προφανής. Είναι μία προσπάθεια να εξιλεωθεί μετά από μια κακή απόδοση ως γραμματέας Τύπου, αποτυχημένες προσωπικές σχέσεις και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στον Λευκό Οίκο. Μέσω της ανακρίβειας και της προδοσίας, επιδιώκει να αποκτήσει σημασία και χρήματα εις βάρος της κυρίας Τραμπ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ