Στην απόλυση ενός γκέι υπαλλήλου προχώρησε το γραφείο της Μελάνια Τραμπ όπως αποκάλυψε πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου. Η απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου συνέβη μετά τον εντοπισμό λογαριασμού στο Grindr έπειτα από έλεγχο ασφαλείας.

«Το άτομο απομακρύνθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Λευκό Οίκο από μια γυναίκα που δούλευε στο HR ακολουθούμενο από έναν ένοπλο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών» γράφει η πρώην γραμματέας Τύπου, Στέφανι Γκρίσαμ στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Τι είδα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ».

(Abaca)

Η Γκρίσαμ ισχυρίζεται ότι έμαθε αργότερα πως ο υπάλληλος απολύθηκε λόγω του προφίλ που είχε στο Grindr. «Όποιος καθόριζε το πλαίσιο ασφαλείας φαίνεται ότι έπεσε πάνω στον λογαριασμό του στο Grindr και αποφάσισε ότι ορισμένα από τα πράγματα βρίσκονταν εκεί ήταν “ντροπιαστικά” για την ίδια την κα Τραμπ», γράφει η Γκρίσαμ.

«Αν το άτομο απομακρύνθηκε μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι και επειδή είχε λογαριασμό στο Grindr, τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος», συνέχισε η Γκρίσαμ. Η ίδια μάλιστα εμπλέκει ευθέως τη Μελάνια για την αδιαφορία της μπροστά στο όλο ζήτημα κατηγορώντας την πως ενημερώθηκε από την αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ