Μία γκριμάτσα απόγνωσης στο πλευρό του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, ήταν αρκετή για να γίνει Viral για άλλη μια φορά. Ο λόγος για τη Μέλανια Τραμπ που έκανε μία ακόμη σπάνια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο. Το ζεύγος έδωσε το «παρών» σε αγώνα μπέιζμπολ, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ στήριζε την ομάδα της Ατλάντα, τους Braves που έπαιζαν εναντίον των Astros του Χιούστον.

Στο βίντεο που διαρκεί έξι δευτερόλεπτα και έχει γίνει viral βλέπουμε την εντυπωσιακή πρώην πρώτη κυρία να χαμογελά στο πλήθος ενώ στέκεται δίπλα στον σύζυγό της που επίσης χαιρετά τους συγκεντρωμένους φιλάθλους. Κάποια στιγμή η 51χρονη παίρνει το βλέμμα της, γουρλώνει τα μάτια της ενώ το χαμόγελο χάνεται από τα χείλη της και δείχνει εκνευρισμένη.

Στο Twitter οι χρήστες σχολίασαν και με το παραπάνω τη Μελάνια δίπλα στον 75χρονο σύζυγό της. «Είναι ιδέα μου ή η Μελάνια σιχαίνεται τον Τραμπ περισσότερο από εμάς τους υπόλοιπους; Αυτό το γούρλωμα του ματιού δεν μπορείς να το χάσεις!» αναρωτιέται ένας με άλλους να αναρωτιούνται τι σκεφτόταν η Μελάνια όταν έκανε αυτήν την έκφραση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ