Ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού MasterChef και κατάφερε να αναδειχθεί ο μαγέλοα νικητής του παιχνιδιού μαγειρικής. Ο Πάνος Κουμουνδούρος, ο «Πανούλης» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του είναι ο νέος Έλληνας MasterChef που κέρδισε τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ. Ο Πάνος Κουμουνδούρος που μοιάζει εμφανησιακά με τον Άκη Πετρετζίκη και προκάλεσε αναπόφευκτα τη σύγκρισή του με τον πρώτο Έλληνα MasterChef είναι έτοιμος για νέα ξεκινήματα και πολλή δουλειά. Ρίχνοντας όμως, μια ματιά στο Instagram του νικητή του MasterChef δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε και τη σέξι πλευρά του.

Από τις auditions του MasterChef οι χρήστες του Twitter είχαν εντοπίσει τις ομοιότητες του Πάνου Κουμουνδούρου με τον Άκη Πετρετζίκη. Πολλοί αναφέρθηκαν στον νέο «Άκη» του παιχνιδιού και έβλεπαν στο πρόσωπό του τον επόμενο νικητή του παιχνιδιού, όπως και έγινε.

Ο Πάνος Κουμουνδούρος είχε σταθερά ανοδική πορεία στο παιχνίδι, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό από τα μισά του παιχνιδιού και έπειτα και πήρε το boost που χρειαζόταν (όπως αποκάλυψε) μετά τις δυο φορές που βρέθηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Ωστόσο, αν κάτι διέκριναν οι συμπαίκτες του, αλλά και όλοι εμείς ήταν η σέξι πλευρά του. Ο ίδιος ξεκινούσε την ημέρα του με γυμναστική. Και αρκετές φορές, ο φίλος του, ο «Ιταλός» αναλάμβανε χρέη personal trainer για νa προθερμάνει τους συμπάικτες του πριν από τις δοκιμασίες.

Ωστόσο, ρίχνοντας μια ματιά και στο προφίλ του στο Instagram βλέπουμε σίγουρα την αθλητική και σέξι πλευρά του νικητή του MasterChef.

Δείτε τις αναρτήσεις του Πάνου Κουμουνδούρου στα social media:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ