Η Μαρίνα Βερνίκου λατρεύει τα ταξίδια και έχει πλέον συμπληρώσει πολλούς ξεχωριστούς προορισμούς στη λίστα της. Η επιχειρηματίας και φωτογράφος αυτή τη φορά βρέθηκε οικογενειακώς στην Ινδονησία. Εκεί κατάφερε να ζήσει μια «εξωπραγματική εμπειρία» την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα», περιγράφει η Μαρίνα Βερνίκου. «3 μέρες ψάχνω τα Manta ray με ένα φουσκωτό και όταν τα βλέπω από ψιλά πέφτω γρήγορα με μάσκα και βατραχοπέδιλα στο νερό για να τα δω να περνάνε από κάτω μου».

Και συνεχίζει: «Η εμπειρία είναι εξωπραγματική. Την πρώτη φορά που τα βλέπω σχεδόν δεν το πιστεύω. Έχω δει φωτογραφίες αλλά δεν φαντάζομαι ότι είναι τόσο μεγάλα. Περνούν γρήγορα από κάτω μου και ανεβαίνω πάλι γρήγορα στο φουσκωτό για να τα ξαναβρώ και να ξαναβουτηξω. Το κάνω για ώρες. Τελευταία μέρα πέφτω με μπουκάλες σε ένα σημείο που στα 15 μέτρα έχει πολύ δυνατά ρεύματα και τους αρέσει να πηγαίνουν εκεί και να κολυμπούν αντίθετα στο ρεύμα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τα βρω και έχω χάσει λίγο τις ελπίδες μου μέχρι που εμφανίζεται το πρώτο και αρχίζω να φωνάζω μέσα από την μάσκα».

«Πηγαίνω γρήγορα κοντά του και καταφέρνω να το ακουμπήσω αλλά τρομάζει και φεύγει γρήγορα. Για καλή μου τύχη λίγο αργότερα εμφανίζονται και άλλα και για 20’ κολυμπάμε παρέα. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μοιράζομαι αυτές τις εικόνες μαζί σου, για να ανατρέξεις σε αυτές κάθε φορά που θα έχεις ανάγκη την ηρεμία. Για να ταξιδέψεις και εσύ με το μαγικό πέταγμα τους στο νερό, όπως ακριβώς ταξίδεψα και εγώ», καταλήγει κάτω από το βίντεο που ανέβασε και στο οποίο φαίνεται να κολυμπά δίπλα σε σαλάχια.

Τα βίντεο που μοιράστηκε τις προηγούμενες ημέρες από το ταξίδι της:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ