Διακοπές στην Ινδονησία έκαναν η Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουριδη. Η επιχειρηματίας και φωτογράφος βρέθηκε με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους στο Κόμοντο. Το νησί είναι ιδιαίτερα γνωστό ως ο βιότοπος του δράκου Κόμοντο, της μεγαλύτερης σαύρας στη Γη, που πήρε το όνομά του από το νησί.

Το ζευγάρι γέμισε με εικόνες από τον εξωτικό προορισμό τα προφίλ του στο Instagram. Η οικογενειακή φωτογραφία με τον 14χρονο Γιώργο, τη 12 Ανέζια, αλλά και τη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Ντεμήλια έκλεψε τις εντυπώσεις. Η οικογένεια πόζαρε σε λήψεις μέσα στο νερό, στο νησί, αλλά και πάνω στο κρουαζιερόπλοιό τους.

Η Μαρίνα Βερνίκου φωτογραφήθηκε δίπλα στους δράκους Κόμοντο που ζουν στα ινδονησιακά νησιά. «Είναι το μεγαλύτερο σωζόμενο είδος σαύρας, με μέγιστο μήκος 3 μέτρα. Υπολογίζεται ότι ζουν έως και 30 χρόνια», ανέφερε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Στα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της η φωτογράφος από τα αξιοζήλευτα τοπία είδαμε πως η Μαρίνα Βερνίκου επέλεξε ολόσωμα μαγιό για το ταξίδι της στην Ινδονησία τα οποία μπορούν να φορεθούν και ως κορμάκια.

Το ασύμμετρο ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό από τη συλλογή της κοστίζει 179 ευρώ.

Το μαύρο με το δετό μπούστο μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 155 ευρώ.

Τον περασμένο Απρίλιο η γνωσή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτον Καμπουρίδη και τα παιδιά τους είχαν επιλέξει έναν ακόμα εξωτικό προορισμό, εκείνον της Καραϊβικής για να ταξιδέψουν. Το ζευγάρι έχει περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού του στη Μύκονο, ενώ επισκέφτηκαν και τη Σίφνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ