Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση. Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισε σύννεφα στη σχέση του και έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης. Όπως όλα δείχνουν όμως, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα βελούδινο διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μετά από προσπάθειες επανασύνδεσης οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς στην προσωπική τους ζωή. Βασικό μέλημά τους είναι ο γιος της Μαριάντας Πιερίδη που είναι πολύ δεμένος με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Ο γνωστός σεφ μάλιστα, δεν έχει φυγει ακόμη από το σπίτι, αν και οι δυο πήραν την τελική απόφαση για τον χωρισμό.

Δημοσιεύματα στο παρελθόν είχαν αναφέρει πως η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σεφ προσπαθησαν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους οδήγησαν στην κρίση της σχέσης τους. Και πράγματι πριν από λίγο καιρό έδειχναν να τα έχουν καταφέρει.

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Κατριβέσης είχε αναφέρει: «Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα».

Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως ήρθε ο οριστικός χωρισμός τους.

Διαβάστε επίσης;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ