Κρίση στον γάμο τους φαίνεται πως περνούν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης. Το ζευγάρι πέρασε χωριστά το φετινό καλοκαίρι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η απόσταση φαίνεται πως του έχει δυσκολέψει πολύ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life υπάρχουν «γκρίζα σύννεφα» στη σχέση τους, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου σχολιασε πως σε συζήτηση που είχε με τη Μαριάντα Πιερίδη της αποκάλυψε πως υπάρχει ένα πρόβλημα στη σχέση της.

Το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη αναφέρει πως η Μαριάντα Πιερίδη έχει κάνει προσπάθεια να σώσει τον γάμο της. Φίλος του ζευγαριού αναφέρει μάλιστα στην εκπομπή: «Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στον γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι δημιούργησαν ένα χάσμα ανέμεσά τους. Προτεραιότητα και των δύο είναι το παιδί. Προσπαθούν να δουν τι έφταιξε για να επανέλθρει η ισορροπία στη ζωή τους».

Διαβάστε επίσης:

Μαριάντα Πιερίδη: «Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ