Έγιναν ζευγάρι αρχές του περασμένου έτους, δημοσιοποιώντας αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά τους. Το πρωί της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για τη σχέση της 26χρονης πρωταθλήτριας του τένις Μαρίας Σάκκαρη με τον 24χρονο γιο του Έλληνα πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πως πριν από τα Χριστούγεννα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι χωρισμένοι οι άνθρωποι. Αλλά μπορεί μετά από έναν μήνα να ξαναφουντώσει ο έρωτας».

Πηγή όμως από το περιβάλλον της τενίστριας αποκάλυπτε στο ΟΚ! λίγες ώρες μετά ότι οι δυο τους πράγματι αντιμετώπισαν μια μικρή κρίση στη σχέση τους την περίοδο των εορτών, ωστόσο δεν ήταν τόσο σοβαρή ώστε να τους οδηγήσει στην οριστική ρήξη. Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος αναφέρει ότι η Μαρία είναι ενοχλημένη από τις πληροφορίες που διέρρευσαν.

Αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες, ενώ την ημέρα που βγήκε στη δημοσιότητα το ρεπορτάζ για το τέλος της σχέσης τους η Μαρία Σάκκαρη είχε νικηφόρα πρεμιέρα στο indoor τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ