Ο έρωτάς τους έγινε γνωστός το περασμένο καλοκαίρι. Όταν ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στις κερκίδες του Court Suzanne-Lenglen και πανηγύρισε για την πρόκριση της αγαπημένης του. Τα πλάνα είχαν κάνει τότε τον γύρο του διαδικτύου. Πολύ σύντομα είδαμε και τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες, όπου η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. Τα φώτα στράφηκαν πάνω τους χωρίς να το επιδιώξουν. Από τη μία η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο προσκήνιο ως μια από τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου, ενώ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού. Εκείνοι ωστόσο θέλησαν να ζήσουν τον έρωτά τους όπως κάθε κανονικό ζευγάρι και έτσι συχνά μοιράζοταν τρυφερές κοινές τους στιγμές.

Πότε χώρισαν Σάκκαρη – Μητσοτάκης;

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού. Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε ότι η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους πριν από τα Χριστούγεννα. «Να πούμε γιατί γράφουμε «σύννεφα». Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι χωρισμένοι οι άνθρωποι. Αλλά μπορεί μετά από ένα μήνα να ξαναφουντώσει ο έρωτας. Ξέρουμε εμείς;», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σε άλλο σημείο της κουβέντας ανέφερε ότι είναι διασταυρωμένο ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αυτή την περίοδο ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες, ενώ η Μαρία Σάκκαρη ταξιδεύει συνεχώς. Η γνωριμία του ζευγαριού είχε γίνει περίπου ένα χρόνο πριν, ενώ ζευγάρι σύμφωνα με το Πρωινό έγιναν στις αρχές του 2021. Η Μαρία Σάκκαρη είχε αναφέρει στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ πως: «ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κώνσταντίνο. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη. Παίζει πολύ ωραίο τένις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα παίξουμε ξανά στο μέλλον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ