Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι από τα ζευγάρια που τραβούν πάνω τους την προσοχή χωρίς να το έχουν επιδιώξει. Εκείνη είναι μια από τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου κι εκείνος ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού. Αυτό βέβαια δεν τους έχει αποτρέψει από το να ζουν τον έρωτά τους όπως κάθε κανονικό ζευγάρι.

Η Ελληνίδα τενίστρια μοιράστηκε το μεσημέρι της Τρίτης μια selfie τους από πρόσφατη εξόρμηση. Στη φωτογραφία η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φορούν και οι δύο ζεστά μπουφάν και σκουφάκια. Η αθλήτρια πρόσθεσε μάλιστα και μία κόκκινη καρδιά.

Οι δημόσιες εξομολογήσεις του ζευγαριού

Τον περασμένο Ιούνιο, η Μαρία Σάκκαρη είχε μιλήσει σε τηλεοπτική συνέντευξή της για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρισκόταν μάλιστα στο πλευρό της στο Roland Garros.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…», είχε εξομολογηθεί η τενίστρια.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο σύντροφός της της είχε ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία από τις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη. «Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25… Χρόνια πολλά λαβ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ