Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ώρες αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου. Η ραδιοφωνική παραγωγός μας έδειξε παράλληλα τι συμβαίνει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της όσο εκείνη υποφέρει από τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας.

«Όταν κοντεύεις να πεθάνεις από γαστρεντερίτιδα και πίσω σου συμβαίνει αυτό. Βάλε ήχο οπωσδήποτε», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που έχει ρίξει τις δυνάμεις της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε τη βλέπουμε ξαπλωμένη στον καναπέ ντυμένη με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και καταβεβλημένη από τη γαστρεντερίτιδα. Ωστόσο στο backround ακούγεται το τραγούδι «Αντιλαλούνε τα βουνά» με τον γιο της να χορεύει και τον παππού του να του χτυπάει παλαμάκια.

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 3 ετών Γιώργο και την 3 μηνών Κυβέλη. Πριν από λίγες ημέρες είχε εκμυστηρευτεί για τη μητρότητα και πόσο διαφορετικά τη βιώνει πλέον.

«Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Την κόρη μου προσπαθώ να την απολαμβάνω όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί με τον γιο μου άργησα να συνδεθώ γιατί δούλευα πολύ τότε. Το δέσιμο με το δεύτερο παιδί ήρθε πολύ πιο γρήγορα. Με την μικρή συνδέθηκα από την πρώτη μέρα ενώ με τον Γιώργο αργήσαμε. Ο γιος μου σιχαίνεται τη μικρή, δεν την θέλει καθόλου», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Επιπλέον, η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογήθηκε: «Τη διάρκεια της λοχείας μου τη βίωσα πολύ άσχημα. Ό,τι άγχος και ανησυχία έχεις μέσα σου, την περνάς πολύ στα παιδιά, το εισπράττουν. Ένα μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στις νέες μανούλες, με βάση το δικό μου βίωμα είναι το να μην μπαίνουν στο Google να ψάχνουν πράγματα. Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου. Κόντεψα να φτάσω στον ψυχίατρο δύο φορές. Στον Γιώργο έψαχνα τα πάντα, πότε θα μιλήσει, πότε θα περπατήσει. Το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό. Συγκρίνοντας το τι λέει ο μέσος όρος δεν είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Στην δική μου περίπτωση, κατά τη διάρκεια της λοχείας, η λογική δεν υπήρχε. Υπήρχε το συναίσθημα. Οτιδήποτε μικρό εγώ το βίωνα σε μεγάλη ένταση και με πολύ άγχος. Το πέρασα και στα παιδιά αυτό. Έβλεπα ότι τα παιδιά βίωναν αυτή την ανασφάλεια. Με τη μικρή είμαστε σαν σιαμαία κι ας κακομάθει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ