Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα πριν από τις μήνες, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη της, η οποία θα πάρει το όνομα Κυβέλη.

«Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Την κόρη μου προσπαθώ να την απολαμβάνω όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί με τον γιο μου άργησα να συνδεθώ γιατί δούλευα πολύ τότε. Το δέσιμο με το δεύτερο παιδί ήρθε πολύ πιο γρήγορα. Με την μικρή συνδέθηκα από την πρώτη μέρα ενώ με τον Γιώργο αργήσαμε. Ο γιος μου σιχαίνεται τη μικρή, δεν την θέλει καθόλου», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας» που βρέθηκε καλεσμένη η ραδιοφωνική παραγωγός.

Επιπλέον, η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογήθηκε: «Τη διάρκεια της λοχείας μου τη βίωσα πολύ άσχημα. Ό,τι άγχος και ανησυχία έχεις μέσα σου, την περνάς πολύ στα παιδιά, το εισπράττουν. Ένα μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στις νέες μανούλες, με βάση το δικό μου βίωμα είναι το να μην μπαίνουν στο Google να ψάχνουν πράγματα. Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου. Κόντεψα να φτάσω στον ψυχίατρο δύο φορές. Στον Γιώργο έψαχνα τα πάντα, πότε θα μιλήσει, πότε θα περπατήσει. Το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό. Συγκρίνοντας το τι λέει ο μέσος όρος δεν είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Στην δική μου περίπτωση, κατά τη διάρκεια της λοχείας, η λογική δεν υπήρχε. Υπήρχε το συναίσθημα. Οτιδήποτε μικρό εγώ το βίωνα σε μεγάλη ένταση και με πολύ άγχος. Το πέρασα και στα παιδιά αυτό. Έβλεπα ότι τα παιδιά βίωναν αυτή την ανασφάλεια.

Με τη μικρή είμαστε σαν σιαμαία κι ας κακομάθει», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ