Η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε το πρωί της Δευτέρας την κόρη της. Η είδηση έφερε μεγάλη χαρά όχι μόνο στην οικογένειά της αλλά και σε φίλους και συνεργάτες που έσπευσαν να τις ευχηθούν.

Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που μέσα από την εκπομπή «Ελένη» έκανε κάποιες ακόμα αποκαλύψεις για το πρώτη παιδί της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή.

«Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί που θα είναι η νονά του μωρού και μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς και δεν μπορώ να σας τη δείξω, αυτό συμφωνήσαμε όμως και με την Αλίκη είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη στη φωτογραφία που μας έστειλε, αγκαλιά με το μωρό και οι τρεις και είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί και ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη με την κορούλα τους», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Το χαίρεται απίστευτα, η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως την πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά από τη στιγμή που της ήρθε όλο αυτό με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και ευτυχισμένη» συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ