Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η επιχειρηματίας γέννησε το πρωί της Δευτέρας την κόρη της με τον Ίαν Στρατή.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια« αποκάλυψε ο μαιευτήρας της Θάνος Παράσχος.

«Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Ο Ίαν νομίζω συγκινήθηκε πολύ. Περισσότερο συγκινήθηκε νομίζω ο Ίαν, η Μαίρη είναι ψύχραιμη. Τώρα είναι οι πρώτες στιγμές. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα γλυκά μάτια της Μαίρης» συνέχισε.

Μια εβδομάδα πριν γεννήσει η επιχειρηματίας μας ξενάγησε στο παιδικό δωμάτιο το οποίο όμως δεν είχε ακόμα ετοιμαστεί πλήρως. «Αυτά άμα έρθουν κοιμούνται σε μια μεριά και δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Δεν χρειάζεται να είναι και πανέτοιμο το δωμάτιο σκέφτομαι τώρα με το μικρό μου το κεφάλι», σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη για το παιδικό δωμάτιο στο τελευταίο της κανάλι στο YouTube.

Στο ίδιο βίντεο μας έδειξε και την βαλίτσα που θα ετοίμαζε για το μαιευτήριο -για πολλές μέρες έμεινε άδεια- αλλά και τι έφτιαξε μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη Συνατσάκη. Οι δυο τους ετοίμασαν μία συρταριέρα για την κρεβατοκάμαρά της. Με αυτό τον τρόπο θα αδειάσει ο χώρος στο δωμάτιο του μωρού της.

«Να πούμε τώρα “γεια” γενικώς σε αυτό το vlog» αναρωτήθηκε η Αλίκη στο τέλος του βίντεο. «Θα δούμε» απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη και τελικά αποδείχθηκε όντως το τελευταίο της βίντεο στο κανάλι της στο YouTube. Η ίδια ανέφερε κλείνοντας το vlog της και το άγχος που είχε λίγο πριν γεννήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ