Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro ξεκινούν και οι πρωταγωνιστές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας. Στο τέλος Φεβρουαρίου μάλιστα ο Αντίνοος Αλμπάνης μας αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του το σενάριο για τα πρώτα επεισόδια. Λίγες ημέρες αργότερα οι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς του Mega, που έχει σαρώσει σε θεάσεις και στο Netflix, έκαναν μία συνάντηση.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τη μεταμεσονύκτια συνάντηση των πρωταγωνιστών του Maestro. Στη φωτογραφία βλέπουμε τους Γιώργο Μπένο, Φάνη Μουρατίδη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Δημήτρη Κίτσο, Μαρία Καβογιάννη και Ορέστη Πλακιά.

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Έχω άγχος για το παγκόσμιο κομμάτι. Στην Ελλάδα πήγε πολύ καλά. Τον Μάρτιο θα ξεκινήσει. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου», δήλωσε ο δημιουργός της σειράς στην εκπομπή «Στο Κέντρο».

Όσο για τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: «Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Απρίλιο. Θα σταματήσουμε για ένα διάστημα το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε έπειτα να τελειώσουμε τα 8 επεισόδια. Θα τα γυρίσουμε σε δύο φουρνιές 4 και 4. Από την ώρα που τελειώσαμε τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο πέρυσι μέχρι την ώρα που ξεκίνησα να γράφω ήταν τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να γίνουν τα οποία δεν μου άφηναν τον χρόνο να καθίσω να γράψω».

Όταν ρωτήθηκε για το φινάλε του Maestro που ακόμα δεν έχει γράψει και αν θα δικαιωθούν οι χαρακτήρες του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε: «Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ