Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για την επιτυχία του Maestro και τη συνεργασία του με τους συντελεστές.

«Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους».

«Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο. Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή».

«Σε αυτή τη δουλειά εισακούστηκαν πολλές προσευχές. Είναι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο τώρα άρχισα να ξαναβλέπω πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει αλλιώς» είπε αρχικά.

«Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία σπουδαία ηθοποιός, στο μοντάζ τη χαζεύω. Μπορεί να είναι σε έναν διαφορετικό κόσμο και με το “πάμε” μεταμορφώνεται».

«Ήθελα αυτή τη φορά να είμαι περισσότερο πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι οι δημιουργοί είναι και να ακολουθούμε την εποχή και να θέτουμε τα ερωτήματά μας».

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά της ηλικίας των πρωταγωνιστικών και ορισμένα σχόλια που ακούστηκαν ανέφερε: «Δεν έγινε ποτέ κανένα μεγάλο θέμα, ήμουν πολύ συγκεκριμένος και ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει τίποτα κακοποιητικό από εκεί και πέρα ήμουν οκ. Δεν ήταν δάσκαλος, ήταν μουσικός. Η σχέση των δύο είναι μία αγνή σχέση και αν δεις τη σχέση τους δεν είναι κάτι ξένο ανάμεσά τους».

«Προσπάθησα να δομήσω χαρακτήρες και σε αυτό με βοήθησαν  οι ηθοποιοί». Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η προσωπική του ζωή πήγε πίσω λόγω της δουλειάς του: «Αισθανόμουν τόσο πλήρης, που δεν έψαξα κάτι διαφορετικό. Ασυζητητί το να έχεις έναν άνθρωπο πλάι σου είναι ιερό και σημαντικό».

Για το αν πήραν τα μυαλά του αέρα δεδομένου ότι η σειρά ανέβηκε στο Netflix ανέφερε: «Καθολου. Δεν ψωνίστηκα για το Netflix. Αγχώθηκα για αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια». Ο δημιουργός του Maestro έχει ήδη γράψει τα τέσσερα επεισόδια του 2ου κύκλου ενώ όπως είπε ο δεύτερος κύκλος θα βγει σε έναν χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ