Πραγματοποιήθηκε σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο του Mad Clip στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν εκεί λίγο πριν από τις 12 για να τιμήσουν τον τράπερ.

Συγκινημένος ο πατέρας του Mad Clip, Δημήτρης Αναστασόπουλος μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια σε όλες τις μανάδες που έχασαν σε τροχαία τα παιδιά τους. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο και τους δημοσιογράφους που έδωσαν το «παρών» στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο διασκέδαζε σε γάμο φίλων και συνεργατών. 

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου, όταν σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η Porsche που οδηγούσε ο τράπερ εξετράπη της πορείας της, έπεσε πρώτα σε μία κολόνα φωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Ο αδικοχαμένος τράπερ έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο και συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του. Ο Mad Clip υπήρξε ο hardest working man της ελληνικής rap/ trap σκηνής με αλλεπάλληλες μεγάλες επιτυχίες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ