Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τη Μάρθα Καραγιάννη η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση με τη Μάρθα Καραγιάννη βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο και της είπε το «ύστατο χαίρε». Μιλώντας μάλιστα για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη η Ζωζώ Σαπουντζάκη «λύγισε» on camera.

«Και τι δεν έχω να θυμάμαι. Όνειρα, κάναμε όνειρα μαζί. καθόμασταν, τρώγαμε και ονειρευόμαστε. Με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη. Το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά. Ήταν στο κρεβάτι ξαπλωμένη. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Κι συνέχισε: «Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες. εγώ επειδή γύριζα στα κέντρα και ξενυχτούσα δεν μπορούσα να γυρίσω πολλές. Αλλά συναντηθήκαμε με τη Μάρθα, κάναμε όνειρα μαζί.»

Αναφερόμενη στα τελευταία λόγια που θα έλεγε στη Μάρθα Καραγιάννη η Ζωζώ Σαπουντζάκη «λύγισε» και ανέφερε: «Να με περιμένει».

Τέλος, μιλώντας για την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί η σορός της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε: «Δεν το ήξερα. Το έκανα και εγώ σχέδιο για εμένα. Όταν πεθάνω να πετάξουν τις στάχτες μου στη θάλασσα στην Κινέτα».

Λίγο νωρίτερα, είδαμε και το στεφάνι της Ζωζώ Σαπουντζάκη στη Μάρθα Καραγιάννη. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το μήνυμα που έστειλε η Ζωζώ στη Μάρθα, μέσα από το στεφάνι της. «Έφυγες νωρίς, χωρίς να προλάβω να σου πω πόσο σε αγαπώ. Ζωζώ» έγραφε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: NDP- Πέτρος Νικολαρέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ