Με τη φράση «η νίκη είναι ψυχική κατάσταση» η Louis Vuitton συνόδευσε τη φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Λίγο πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου οι δύο σταρ των γηπέδων πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Άννι Λίμποβιτς.

Στη λήψη που μοιράστηκε και η φωτογράφος των σταρ αλλά και οι δύο ποδοσφαιριστές, βλέπουμε τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζουν σκάκι χρησιμοποιώντας αποσκευές του γαλλικού οίκου ως τραπεζάκι.

Ο Αργεντίνος και ο Πορτογάλος βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Κατάρ ενόψει του Μουντιάλ 2022. Ο γαλλικός οίκος τους έπεισε, λίγο πριν αναχωρήσουν, να φωτογραφηθούν για πρώτη φορά μαζί. Ένα ακόμα κοινό που έχουν είναι ότι πρόκειται για την 5η κατά σειρά συμμετοχή τους στη διοργάνωση ενώ δεν έχει καταφέρει κανείς από τους δύο να βάλει μια τέτοια νίκη στο βιογραφικό του.

Ο Λιονέλ Μέσι σε μία από τις προπονήσεις του στη Ντόχα.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προπονείται μία μέρα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε μάλιστα ότι αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Ο Κριστιάνο Ρουνάλντο από την άλλη έθεσε ως όρο την νίκη του κυπέλλου για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Φωτογραφίες: Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ