Η καρδιά του βασιλιά των σπορ, το Μουντιάλ 2022 θα συγκεντρώσει την προσοχή του ποδοσφαιρόφιλου κοινού από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος που θα καθηλώσει δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Και φυσικά αφορά και τις γυναίκες.

Γιατί οι γυναίκες ξέρουν από ποδόσφαιρο

Υπάρχουν ποδοσφαιρίστριες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και ερασιτεχνικό επίπεδο. Πέρα όμως από τις αθλήτριες, υπάρχον πολλές γυναίκες που αγαπούν να βλέπουν ποδοσφαιρικούς αγώνες και μάλιστα έχουν όλες τις τεχνικές γνώσεις για να παρακολουθήσουν τις φάσεις του.

Γιατί θέλουν να κάνουν παρέα στους άντρες της ζωής τους

Το τηλεοπτικό θέαμα μπορεί να μην τους προκαλεί το ίδιο ενδιαφέρον που προκαλεί στον σύντροφο, τον κολλητό ή τον αδερφό τους αλλά είναι η καλύτερη παρέα για ένα ματς. Άλλωστε πάντα ένας αγώνας συνδυάζεται καλύτερα με φαγητό και παρέα!

Γιατί οι σύγχρονες γυναίκες είναι ενημερωμένες για όλα

Ξέρουν τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, τους έρωτές τους και την κοσμική ζωή που κάνουν. Το να βλέπουν το Μουντιάλ 2022 είναι μια ακόμα αφορμή για να ανοίξουν συζητήσεις για πράγματα που τους ενδιαφέρουν.

Γιατί το Μουντιάλ είναι και θέαμα

Η διοργάνωση δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιρικοί αγώνες αλλά και οι ιστορίες που υπάρχουν γύρω από το Μουντιάλ. Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται στις τελετές έναρξης και λήξης, τα ποδοσφαιρικά αφιερώματα που μας θυμίζουν παλαιότερες στιγμές δόξας και οι χώρες που εκπροσωπούν οι ομάδες.

Μπορείτε να κάνετε τον γύρο του πλανήτη με ιστορίες από τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, ταξίδεψε με flashback στις χρυσές στιγμές των Ελλήνων διεθνών που έζησαν το όνειρο και θυμηθείτε όλες τις φάσεις που ο Λίονελ Μέσι έπαιξε το πιο συγκινητικό ποδόσφαιρο που έχετε δει τα τελευταία χρόνια και μέσα από το ΑΝΤ1+!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ