Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά μετά την είδηση πως ο τάφος του αείμνηστου ηθοποιού υπέστη ζημιές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών έγινε μια εκταφή σε μνήμα πλησίον αυτού του Κώστα Βουτσά και προκλήθηκαν κάποιες ζημιές στη μία πλευρά του τάφου του.

Ωστόσο, η άμεση κινητοποίηση των δικών του ανθρώπων και του δήμου Αθηναίων, οδήγησε στην αποκατάσταση της ζημιάς. Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου που ασχολήθηκε με αυτό εξέδωσε και ανακοίνωση αναφέροντας πως το μνήμα του ηθοποιού δεν έχει πια κανένα θέμα.

Δήλωση Αντιδημάρχου Οικονομικού Προγραμματισμού Δήμου Αθηναίων, Γιώργου Γιάνναρου

«Οι υλικές ζημιές που παρατηρήθηκαν στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, προήλθαν από προγραμματισμένη εκταφή σε εφαπτόμενο τάφο. Η Υπηρεσία του Α’ Κοιμητηρίου όταν έλαβε γνώση του συμβάντος ανέλαβε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την άμεση αποκατάσταση του μνήματος. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τους οικείους του αποθανόντα και τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις ενέργειες που έγιναν ώστε η ζημιά να αποκατασταθεί πλήρως».

Φωτογραφία: Δήμος Αθηναίων.

Η αντίδραση της Αλίκης Κατσαβού

Σε επικοινωνία που είχε το okmag με την Αλίκη Κατσαβού, η χήρα του Κώστα Βουτσά και μητέρα του γιου του, Φοίβου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο τάφος είναι εντάξει».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του ηθοποιού στο Α’ Νεκροταφείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ