Μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες έκανε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Όπως έγινε γνωστό ο τάφος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά υπέστη σοβαρές ζημιές από αγνώστους.

Το πρωί της Δευτέρας 20/5, η εκπομπή του Alpha έδειξε τις εικόνες από τον σπασμένο τάφο του ηθοποιού. Σύμφωνα με πληροφορίες της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, στον διπλανό τάφο, έγινε εκταφή και προκλήθηκαν οι εν λόγω καταστροφές και στον τάφο του Κώστα Βουτσά.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, δήλωσε στην εκπομπή: «Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως είχε ένα όνειρο με τον Κώστα Βουτσά. «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του και την Έρρικα Μπρόγιερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ