Στην κάμερα του Happy Day και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου και αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo αλλά και την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να στείλει αγωγές σε ηθοποιούς και στο ΣΕΗ.

«Όλη αυτή η αντίληψη “εγώ και ο θίασος μου”. Γελάω. Το μισό ελληνικό θέατρο ξέρει πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100% και μάλιστα χωρίς να γνωρίζω μερικούς τους πήρα τηλέφωνο και τους έλεγα μπράβο

Να μπει μια κόκκινη γραμμή στο ότι μπορείς να άρχεις, αλλά ως εκεί. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να σταματήσει αυτή η αρχή του ενός. Δεν είναι προσωπικό, είναι ομαδικό το σπορ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου.

Και συνέχισε: «Αν ερχόταν και σε ‘μένα μήνυση πάλι θα γέλαγα! Δεν υπάρχει άνθρωπος στο θέατρο που να μην ξέρει το πρόβλημα. Αν λάμβανα και εγώ μια αγωγή, όπου έχω λάβει τουλάχιστον 20, θα πήγαινα στον πρόεδρο της έδρας και θα έλεγα με αλήθεια και ειλικρίνεια την εμπειρία μου».

Τέλος, ο Κώστας Αρζόγλου σε αναφορά του για τον Γιώργο Κιμούλη είπε: «Η εμπειρία μου είναι απτή και την έζησαν δεκαπέντε άνθρωποι που ήμασταν στο θέατρο. Η εμπειρία μου όμως είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Δηλαδή έχει πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει και εμείς ασχολούμαστε με ένα μυρμήγκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ