Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day ήταν ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός μίληε για την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος για τον Δήμο Χαλανδρίου. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την απόφασή του να καταθέσει αγωγές σε τρεις ηθοποιούς και στο ΣΕΗ. Την Τετάρτη μάλιστα, είχαμε τη σκληρή απάντηση του ΣΕΗ.

«Οι άλλοι κρίνονται από τη δικαιοσύνη. Ο Γιώργος Κιμούλης, έχει δουλέψει μαζί μου. Κατηγορείται από πολλούς και με μάρτυρες για κάποια συμβάντα ακραία. Αυτό που μένει είναι να αποδειχτεί τι έχει συμβεί, αφού και ο ίδιος θέλει να προχωρήσει μέσω της δικαστικής οδού», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Δεν θέλω να τον καταδικάσω, αλλά είναι πολλοί αυτοί που τον κατηγορούν και διαφορετικοί. Δεν δέχομαι τη λογική ότι επειδή δεν είναι σεξουαλική κακοποίηση, είναι μικρότερης εμβέλειας ή δυναμικής».

«Είχα παρατηρήσει ότι είναι άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει, αλλά δεν ξέφυγε σε εμένα. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν υπέφερα αλλά είχα παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτή η τάση. Δεν επιτρέπεται άνθρωποι που έχουν εξουσία στα χέρια τους να τη χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ