Καλύτερα στην υγεία του είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία βαριά ίωση. Μάλιστα λόγω της επιδείνωσης της υγείας του διέκοψε τις διακοπές του ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα όπου τον παρακολουθούσε η γιατρός του. Όπως είχε εξηγήσει στο okmag ο πρώην παίκτης του Survivor και γνωστός make up artist χρειάστηκε να πάρει ισχυρή αγωγή για να καταπολεμήσει τα συμπτώματα που αντιμετώπιζε.

«Βρίσκομαι ακόμα στο κρεβάτι. Συνεχίζω να έχω πυρετό, έντονο βήμα και πολύ έντονη καταρροή. Κάθε 6 ώρες μου έδωσε γιατρός μια πολύ δυνατή αγωγή διάφορα φάρμακα να καταπολεμήσουμε τον ιό γιατί προφανώς είναι μια βαριά ίωση που κρατάει έξι με εφτά μέρες, αλλά παραμένω το ίδιο χάλια με μια πολύ μικρή βελτίωση η γιατρός μου δεν με αφήνει ακόμα να φύγω από κοντά της. Μόλις αρχίσω να νιώθω ότι είμαι καλά τότε θα μου δώσει και το «οκ» στο να βγω έξω», ανέφερε συγκεκριμένα στο okmag.

Λίγες ημέρες μετά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι καλύτερα στην υγεία του και εξηγεί στους followers του όσα πέρασε τις τελευταίες ημέρες. «Είμαι και πάλι εδώ και σας μιλάω από το σπίτι μου πλέον. Ο πυρετός έφυγε, η καταρροή έφυγε, έχει μείνει λίγος βήχας, όπου συνεχίζω και παίρνω την αγωγή μου. Θα ήθελα να σας πω ότι οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν μια ίωση πάρα πολλή δυνατή, η οποία κράτησε μια εβδομάδα. Είχα 40-39,5 πυρετό. Έχει 40 βαθμούς και αντί να ζεσταίνομαι, εγώ κρύωνα λόγω του πυρετού, είμαι καλά όμως, ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα sites από το πιο μεγάλο μέχρι και το πιο μικρό, σε όλους τους δημοσιογράφους και σε όλους εσάς που βομβαρδίσατε το τηλέφωνό μου με περαστικά», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την περιπέτεια με την υγεία του σε νέο μήνυμα που δημοσίευσε την Πέμπτη μέσα από το Instagram του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ