Τα Χανιά επέλεξαν η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο έχουν ήδη ανέβει στα social media των καλεσμένων τους.

Ο Γιάννης Βότσαρης στην προετοιμασία της νύφης.

Η τελετή πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα. Η νύφη επέλεξε μια δημιουργία της σχεδιάστριας Maria Konidi ενώ ο γαμπρός κοστούμι Erotokritos.

Από το πλευρό της Konnie δεν έλειπε η μαμά της, Ζώζα Μεταξά ενώ στην προετοιμασία του Μάριου, βρέθηκε ο πεθερός του, Λευτέρης Πανταζής.

Η μαμά της νύφης, Ζώζα Μεταξά επέλεξε μια ροζ δημιουργία.

Η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν, έχουν υποδεχτεί τους καλεσμένους τους λίγες ημέρες πριν από τον γάμο. Ανάμεσά τους είδαμε την Ελένη Φουρέιρα που συνοδεύεται από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία.

Στη λίστα με τους καλεσμένους είναι ακόμα ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster), η συνεργάτιδά της από την Panik Records Λία Παπαδοπούλου, η Έλενα Γαλύφα και ο Dj Valentino, ο Ερωτόκριτος (που υπογράφει και τα κοστούμια του γαμπρού).

Ο καθηγητής yoga και φίλος της νύφης Ίων Μάγκος.
Ο Φίλιππος Ιωάννου και η Έλενα Γαλύφα.
Η Έλενα Γαλύφα με φόρεμα Missoni και η Στεφανία Γεωργίου.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση στο Λιοκάλυβο. Φυσικά, θα τραγουδήσει ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής αλλά και αρκετοί ακόμα από τους φίλους τους που είναι τραγουδιστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ