Εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή έστειλε το Κέντρο Αθηνών μετά την αποχώρηση του πρώτου από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Σύμφωνα με τον Νίκο Αγαπηνό, δικηγόρο του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Γιάννη Τσακουμάκου, η επιχείρηση θα κινηθεί νομικά.

«Η επιχείρηση έχει σημαντικές αξιώσεις από τον κύριο Σχοινά λόγω του ότι παραβίασε κατάφωρα τη σύμβαση, υπάρχουν συμφωνητικά, έχουν παραβιαστεί. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα έσοδα, για αποκατάσταση ηθικής βλάβης γιατί η επιχείρηση φάνηκε αναξιόπιστη στο κοινό και υπάρχει παράλληλα και μία προκαταβολή ενός σημαντικού ποσού που έχει λάβει ο κ. Σχοινάς που πρέπει να επιτραπεί».

Γιατί όμως εξώδικο και στην Καίτη Γαρμπή; Όπως εξήγησε ο δικηγόρος καλείται και εκείνη να επιστρέψει χρήματα από παλαιότερες εμφανίσεις της που ακυρώθηκαν και θα συμψηφίζονταν με τις εμφανίσεις του συζύγου της. «Αφού δεν θα γίνουν οι εμφανίσεις η επιχείρηση διεκδικεί και αυτά τα χρήματα. Συμφωνήθηκε με τον κύριο Σχοινά να συμψηφιστεί μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις» είπε ο νομικός. Tο ποσό ανέρχεται στα 60.000 ευρώ και για τους δύο καλλιτέχνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ