Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media. Ο φιναλίστ του Survivor All Star κατεβαίνει υποψήφιος με τον Θανάση Μανάβη στον δήμο Βέλου-Βόχας όπως ανακοίνωσε με μια επίσημη δήλωση του. Σε αυτή αναφέρεται στη στήριξη που είχε στο reality επιβίωσης, στη μακρά γνωριμία του με τον Θανάση Μανάβη και στους λόγους που αποφάσισε να τον στηρίξει, όπως και τους στόχους που έχουν.

Η δήλωση που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Όσο μακριά και αν φτάσεις, όσο ψηλά και αν ανεβείς πάντα αυτό που θα σε κρατά στα εύκολα και στα δύσκολα είναι οι ρίζες σου, ο τόπος σου και οι δικοί σου άνθρωποι. Η στήριξη που έλαβα στο Survivor είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακώ στις δημοτικές εκλογές. Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου για να ανταποδώσω την αγάπη που δέχτηκα.

Ο Θανάσης Μανάβης είναι παλιός και καλός μου φίλος, αυτοδημιούργητος και αγωνίστηκε και αυτός όπως και εγώ να φτάσει μέχρι εδώ. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και για το λόγο αυτό αποφάσισα να κάνω τα πρώτα βήματα μαζί του, στην νέα αυτή πρόκληση, στο δήμο Βέλου-Βόχας, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι θα δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Ζευγολατιό, το Βέλο, το Βραχάτι και σε όλα τα χωριά μας.

Μαζί με τον Θανάση κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, για μία ζωή όμορφη για τους νέους που πρέπει να μείνουν στον τόπο τους και να έχουν ευκαιρίες να πετύχουν τους στόχους τους. Το αληθινό έπαθλο θα είναι να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορούμε να το πετύχουμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ