Δεν πέρασε πολύς καιρός από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την επανασύνδεση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Οι δυο τους μετά από μια σειρά κοινών εμφανίσεων το βράδυ της Δευτέρας έδωσαν τέλος στην πολύκροτη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, η παρουσιάστρια του Alpha ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της. «Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο Φίλιππος ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ. Αλλά αυτή τη φορά ένιωσε πως δεν είχε άλλη επιλογή» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. «Είναι πολύ ρομαντική, ήθελε να πιστεύει ότι θα περνούσε μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Τελικά η πραγματικότητα τη διέψευσε και είναι πολύ στεναχωρημένη γι’ αυτό. Από την άλλη όμως, νιώθει πλέον ανακουφισμένη».

Το απόγευμα της Κυριακής οι δυο τους είχαν μια τυχαία συνάντηση σε γνωστό beach bar της Βουλιαγμένης. Αν και βρίσκονταν σε διαφορετικές παρέες μίλησαν για λίγη ώρα, αλλά το κλίμα μεταξύ τους ήταν ψυχρό» λέει αυτόπτης μάρτυρας. «Ήταν φανερό ότι κάτι δυσάρεστο είχε προηγηθεί».

(Instagram/philippos_tsangrides)

Από το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα δεν ακολουθεί πια τον πρώην σύντροφό της στα social media, ενώ εκείνος συνέχιζε να την κάνει follow. «Έχει ανάγκη να ηρεμήσει, να μείνει μόνη της και να περάσει χρόνο με ανθρώπους που την αγαπούν και τη νοιάζονται πραγματικά» λένε όσοι τη γνωρίζουν. «Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ έντονος και έχει ανάγκη από ξεκούραση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ