Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ χώρισαν σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το USWeekly. Η 25χρονη μεγιστάνας του beauty και ο 31χρονος ράπερ πέρασαν χωριστά τις γιορτές και σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν χωρίσει.

Ο χωρισμός τους γίνεται γνωστός λίγες ημέρες αφότου η Κάιλι Τζένερ πέρασε τις γιορτές στο Άσπεν χωρίς τον Τράβις, παρέα με την αδελφή της Κένταλ Τζένερ.

«Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ χώρισαν πάλι, υποτίθεται ότι θα περνούσαν τις διακοπές μαζί, αλλά πήγε στο Άσπεν για να είναι με την οικογένεια και τους φίλους της εκεί πάνω», μοιράστηκε μια πηγή με το Us Weekly. «Αυτό έχει συμβεί τόσες φορές στο παρελθόν, είναι γνωστό ότι υπάρχουν χωρισμοί στη σχέση τους, αλλά παραμένουν πάντα φίλοι και υπέροχοι γονείς».

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2017 και καλωσόρισαν την κόρη τους Στόρμι τον Φεβρουάριο του 2018. Τον Οκτώβριο του 2019, αποκαλύφθηκε ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει, αλλά παρέμειναν καλοί φίλοι καθώς είχαν αποκτήσει την κόρη τους.

Αφού ξαναβρέθηκαν μαζί τον Μάιο του 2021, η Κάιλι και ο Τράβις απέκτησαν τον γιο τους τον Φεβρουάριο του 2022.

Τον Οκτώβριο του 2022, φημολογήθηκε ότι ο Τράβις είχε απατήσει την Κάιλι, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Λίγες ημέρες μετά η Κάιλι Τζένερ έβαζε τέλος στις φήμες για σύννεφα στη σχέση τους μετά το σκάνδαλο περί απιστίας με την Ροτζίν Καρ. Η νεαρή τηλεοπερσόνα και επιχειρηματίας είχε δημοσιεύσει σεInstagram Story της φωτογραφία από την οικογενειακή μεταμφίεση σε αγγέλους για την ημέρα του Halloween.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ