Ο 31χρονος σούπερ σταρ της ραπ Τράβις Σκοτ απάντησε στις φήμες ότι απατούσε την Κάιλι Τζένερ με το μοντέλο του Instagram Ροτζίν Καρ που φημολογείται ότι είχαν σχέση.

Λέγεται ότι συνδεόταν με τον Τράβις από το 2013 ενώ κάποια viral Tik Tok βίντεο μιλούν για αποδείξεις ότι παρουσιάζονται μαζί μέχρι και πριν από δύο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Τράβις και η Κάιλι ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017 και καλωσόρισαν τη Στόρμι το 2018 και τον γιο τους το 2022.

Ο Τράβις Σκοτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκε ότι δεν τη γνώριζε, η Ροτζίν τον κατηγόρησε για ψέματα και εξαπάτηση.

Πριν από μέρες, η Ροτζίν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram Story της. Το βίντεο την δείχνει φαινομενικά πίσω από την κάμερα στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο με τον Τράβις να φαίνεται στο βάθος. Έγραψε, «Σκηνοθετώ προφανώς».

Στη συνέχεια ο Τράβις Σκοτ ​​εξέδωσε δήλωση.

«Είναι πολλά παράξενα που συμβαίνουν. Κάποιο απρόσκλητο πρόσωπο έβγαζε κρυφά φωτογραφίες σε κάτι που υποτίθεται ότι ήταν ένα κλειστό σκηνικό ενώ εγώ σκηνοθετούσα ένα βίντεο. Το λέω για τελευταία φορά. Δεν το γνωρίζω αυτό το άτομο. Δεν ήμουν ποτέ με αυτό το άτομο. Παρακαλώ, λοιπόν, σταματήστε με τα συνεχή παιχνίδια στον κυβερνοχώρο και τη φανταστική αφήγηση», έγραψε στο Instagram του.

Από την πλευρά της η Ροτζίν συνέχισε αναφέροντας κάποια περιστατικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ